esküvői zenekar, esküvői zenész, lakodalmas zenész, esküvőre zenész, élőzene esküvőre, zenész esküvőre, zenekar esküvőre

Mennyibe kerül?

Mivel ez nem egy termék, hanem szolgáltatás, pontos árat egyedi árajánlatkéréssel tudok adni. Probáltam összeszedni pár tipikus "csomagot", melyekkel hozzám szoktak fordulni. Az árak tájékoztató jellegűek. A nagy keresletre való tekintettel két másik zenészkollégámmal is vállalunk fellépéseket, így téve még színesebbé és dinamikusabbá előadásunkat.

A legprofesszionálisabb felállás érdekében alapesetben a három fős zeneszolgáltatást ajánljuk. Ebben az esetben az alapfelállás (Gábor és Evelin) kiegészülünk egy szaxofonos kollégával (Robival) aki nem csak szaxofonon, de tangóharmónikán is játszik. 

Élőzene - szolgáltatás - három fő esetén (tangóharmónikával és szaxofonnal kiegészülve)

Élőzene - szolgáltatás - duó esetén (Gábor és Evelin)

A három fős verzió esetében Ti dönthetik el, hogy mégegy szintetizátor, esetleg egy gitárost szeretnétek a zenekarba. Van lehetőség nagy zenekari felállásra is, amit főleg nagyobb állófogadásokon, céges rendezvények, esetleg falunapok zeneszolgáltatására ajánljuk. Ebben a felállásban 2 szinti, 1 énekesnő, 1 dobos, és egy gitáros szerepel. Ha ezt a felállást szeretnéd, arról árajánlatkérés után tudok bővebb információkkal szolgálni.

Az árak általában hajnali 3 óráig érvényesek. A további órák díjazásai megegyezés szerint alakulnak. A szolgáltatásról számlát állítunk ki, és mindkét fél érdekében szerződést írunk.

Kérj pontos árajánlatot most!

Árajánlatkérés - kapcsolatfelvétel